TYTO boligalarm er et alarmsystem som ikke har noen månedlige kostnader. Du kjøper alarmsystemet og har full kontroll over det selv. Dette er en langt rimeligere løsning enn tradisjonelle alarmsystem med månedlige utgifter.

TYTO boligalarm er enkel å sette opp med medfølgene app "SmartAlarm". Du kan enkelt legge til magnetsensorer, bevegelsessensorer, røykvarslere, kodepanel, RFID-brikker, smart socket osv. Om ønskelig kan du bestille med klargjøring. Da oppretter vi en bruker i appen og legger til hovedenhet med sensorer som du har bestilt og du sparer deg for tiden. 

TYTO Hovedenhet/sentral:

Vi setter gjerne sammen en pakke med akkurat det utstyret du trenger. 

fakta:

Dør/vindussensor er trådløse og går på AAA batteri. Levetid omtrent 1 år. Varierer etter bruk/temperatur. sensoren festes med medfølgene dobbelsidig tape. Kan plasseres både i dører og vinduer. 

Bevegelsessensor er trådløs og monteres med skrue og brakett som medfølger. Den bruker AAA batteri. levetid omtrent 1 år. Varierer etter bruk/temperatur. monteres i 2-2,5 meters høyde. dekningsområde: 110grader. Ser opp til 8 meter. vi har også variant som er dyrevennelig og ikke oppdager dyr på opp til 30kg. 

Brannvarsler Går på tradisjonell 9V batteri. Den fungerer som en vanlig brannvarsler, men vil i tillegg til å varsle om røyk ved sirene, aktivere alarmen og gi push notification på mobilen din. 

Kodepanel med touch-knapper og RFID-leser. Du kan legge inn kode som du kan bruke til å aktivere/deaktivere alarmen. Den er trådløs og har innebygget batteri. Den kan lades eller ha konstant strøm ved micro-usb. Kodepanelet har også en SOS knapp som umiddelbart utløser sirene og gir push notification på mobilen.

Hovedenheten/sentralen er hjernen til alarmsystemet. Den kommuniserer med alle sensorene og med smarttelefonen din. Du kan styre hele systemet i appen som medfølger. Du kan blant annet velge hvor lang tid det skal ta før sirenen går av, legge till venner/familie til å ha tilgang, endre navn på sensorene, legge til/slette sensorer. Se på innendørskamera/utendørskamera. I tillegg kan du aktivere/deaktivere alarmen, uansett hvor du befinner deg. 

Ekstern sirene er lurt å ha i tillegg til sirenen som er integrert i hovedenheten. Dette er gjerne smart hvis du har et stort hus og vil høre alarmen i hele huset. Ekstern sirene plugges rett i stikkontakt og sender trådløse signal til hovedenheten. 

Har du spørsmål må du gjerne ta kontakt!