Trygghet har aldri vært rimeligere

Alarm har lenge vært en luksusvare for dem med litt ekstra i lommeboken. Nå har endelig et alarmsystemet kommet for alle som trenger et. 

Det er ikke alle som har muligheten å betale ned gjeld og andre regninger og samtidig budsjettere for et alarmsystem til hjemmet. Alarmsystem er en viktig del av hjemmet som gir en trygghetsfølelse og en avskrekkende virkning på innbruddstyver. Alarm markedet gjør stadig nye fremskritt for at ditt hjem skal kjennes trygt og godt.

I løpet av det siste årene har en ny type alarm kommet på markedet. Den tradisjonelle alarmen blir tilbudt av alarmselskaper som selger en tjeneste og leier ut et produkt. Ved å velge en tradisjonell alarm betaler du et fastsatt beløp basert på hvilke pakke, hvor mange enheter og gjerne en ekstra kostnad for utrykninger om det skulle være en falsk alarm. Dette alarmsystemet blir dyrt i lengden, og du betaler mer for tjenesten enn selve alarmen.  

Hvordan fungerer det? 

Den nye type alarmen som har inntatt markedet med storm, er en  uten abonnement. Denne type alarm kjøpes på nett, hvor du skreddersyr en pakke som passer ditt behov. Etter du har kjøpt systemet eier du det, du har all kontroll over produktet ditt. Dette har vist seg å være et populært produkt og flere store aktører har begynt å tilby dette. Det er en innovativ løsning som gir alle muligheten til å skape et tryggere hjem. 

Ved å velge en tradisjonell alarmtype vil du få månedlige fakturaer på flere hundre kroner. Dette fører til at du betaler flere tusen kroner hvert år. Ved å velge en innovativ alarm type uten abonnement vil du bruke noen tusen kroner første året, og etter det ikke tenke på noen flere regninger.  

Hvem får beskjed ved innbrudd? 

Den tradisjonelle alarmen vil gi beskjed til et alarmselskap at en sensorer er blitt aktivert i huset og det blir gjort en vurdering om utrykning. Ved falsk alarm må du sørge for å gi beskjed til alarmselskapet før de kommer på døren. Ved et eventuelt innbrudd vil sikkerhetsselskapet sikre stedet og tilkalle politiet. 

Om en alarm uten abonnement blir triggett på grunn av et innbrudd, test eller feil vil du få notifications på din smarttelefon. Systemet kan kontrolleres med din mobil, kode panel, RFID kort eller fjernkontroll. Ved en feil utløsning av alarmsystemet slipper du å ringe sikkerhetsselskapet og avgi kodene for å bevise at det var en feil. Alt er i din kontroll. Om det skulle vise seg å være et innbrudd, kan du fint ringe politiet selv og forklare hva som har skjedd. 

Alarm er et virkemiddel for trygghet i hjemmet ditt. Den har en reel virkning. Så sørg for at du velger den som passer deg best.

Du kan enkelt kjøpe ditt alarmsystem her. 

  • Mar 27, 2020
  • Kategori: TYTO blogg
  • Kommentarer: 0
Legg igjen kommentar

Kommentaren må godkjennes før de publiseres