Trygghet har aldri vært rimeligere

Alarm har lenge vært en luksusvare for dem med litt ekstra i lommeboken. Nå har endelig et alarmsystemet kommet for alle som trenger et. 

Det er ikke alle som har muligheten å betale ned gjeld og andre regninger og samtidig budsjettere for et alarmsystem til hjemmet. Alarmsystem er en viktig del av hjemmet som gir en trygghetsfølelse og en avskrekkende virkning på innbruddstyver. 

I løpet av det siste årene har en ny type alarm ankommet  markedet. Den tradisjonelle alarmen blir tilbudt av alarmselskaper som selger en tjeneste og leier ut et produkt. Ved å velge en tradisjonell alarm betaler du et fast beløp i måneden alt etter hvor mange sensorer du benytter og gjerne en ekstra kostnad for utrykninger om det skulle være en falsk alarm. Dette alarmsystemet blir dyrt i lengden og du betaler mer for tjenesten enn selve alarmen.  

Hvordan fungerer det? 

Den nye type alarmen som har inntatt markedet med storm, er en boligalarm uten abonnement. Denne type alarm kjøpes på nett og du skreddersyr en pakke som passer ditt behov. Etter du har kjøpt systemet eier du det, Du har all kontroll over produktet ditt. Dette har vist seg å være et populært produkt og flere store aktører har begynt å tilby dette. Det er en innovativ løsning som gir alle muligheten til å skape et tryggere hjem. 
 

Hvem får beskjed ved innbrudd? 

Den tradisjonelle alarmen vil gi beskjed til et alarmselskap at en sensorer er blitt aktivert i huset og det blir gjort en vurdering om utrykning. Ved falsk alarm må du sørge for å gi beskjed til alarmselskapet før de kommer på døren. Ved et eventuelt innbrudd vil sikkerhetsselskapet sikre stedet og tilkalle politiet. 

Om en alarm uten abonnement går av på grunn av et innbrudd, Vil du få varsel på din smarttelefon. Har du kamera installert kan kan du sjekke hva som skjer og lagre film som bevis. 

Alarm er et virkemiddel for trygghet i hjemmet ditt. Den har en reel virkning. Så sørg for at du velger den som passer deg best.

Du kan enkelt kjøpe ditt alarmsystem her. 

  • Mar 27, 2020
  • Kategori: TYTO blogg
  • Kommentarer: 0
Legg igjen kommentar

Kommentaren må godkjennes før de publiseres