Slik sikrer du hytten din

Ønsker du å sikre hytten din mot innbrudd og hærverk? Hytten din står tom store deler av året, men nå står de fleste hyttene i hele Norge tomme. Dette gjør dem til lukrative mål for hærverk for innbruddstyver. For å gjøre det rimelig og enkelt for deg som hytteeier har TYTO laget en sikkerhetspakke spesielt for deg. Her er en liste av fordeler med alarm på hytten:

(Se hyttepakken fra TYTO her)

1. Pris

Sikkerhet trenger ikke koste skjorta. Den tradisjonell sikkerhetstjenesten er dyr for mange. Dette fører til at mange må strekke seg langt for å sikre hytten sin selv i en økonomisk ustabil tid. Ved å kjøpe alarm fra TYTO betaler du ingen månedlige kostnader og du har selv kontroll på din alarmpakke. Du kan nå også utsette betalingen Klarna hos TYTO.

2. Kamera

Det er nødvendig å ha en visuell kontroll over hva som skjer i nærmiljøet rundt hytten din. Ved å installere et utendørskamera kan du ha kontroll på hvem som kommer og går fra hytten din. Ved et eventuelt uventet eller uvelkomment besøk vil du få en notification på din mobil, og kan se live hva som skjer utenfor hytten din. Du kan også installere et innendørskamera for god kontroll på hva som beveger seg inn i hytten. Kameraene fungerer som bevegelsessensorer, som varsler når noe beveger foran kamera. 

3. Brannalarm

I tillegg til innbruddsalarm kan du installere røykvarslere fra TYTO. Den fungerer som en normal røykvarsler vil du få varsel på din smarttelefon dersom røykvarsleren skulle oppdage røyk. Den er koblet til samme app som resten av systemet så du har full oversikt på mobilen. 

4. Vannlekkasjesensor

Det er ikke bare brann som kan forårsake alvorlige skader på hytten din. Vannskader kan ofte by på store problemer og være vanskelig å oppdage. Som tilleggsutstyr til TYTO alarmsystem kan du kjøpe vannlekkasjesensor som har følere du kan legge f.eks under vasken, ved vaskemaskin/oppvaskmaskin eller andre steder du vil ha kontroll på. Hvis den oppdager vann vil den umiddelbart gi deg beskjed via din smarttelefon. 

5. Montering

Selv om du ikke har lov til å bo på hytte i andre kommuner enn din egen så har du lov med dagsturer og vedlikehold (§5). Du kan derfor ta en dagstur for å montere alarm på hytten uten problem. TYTO alarm er enkel å installere og bruker vennlig for alle. 

(Se hyttepakken fra TYTO her)

  • Apr 03, 2020
  • Kategori: TYTO blogg
  • Kommentarer: 0
Legg igjen kommentar

Kommentaren må godkjennes før de publiseres