Dette er hvorfor du bør kjøpe alarm uten abonnement

Opp til 19% av alle boliger i Norge er utstyrt med alarm. Alarm gir en trygghetsfølelse og kan varsle om innbrudd, brann og gi kontroll over hvem som kommer inn og ut av huset. Flertallet i Norge benytter seg av selskap som Sector Alarm og Verisure hvor man betaler månedlige kostnader til alarmselskap. Men det finnes et alternativt som kan er trygt og  pengebesparende.


TYTO tilbyr smarte boligalarmer som er direkte koblet til din telefon. Appen gir deg adgang til kamera og kontroll på hvem som går inn og ut av huset. Alarmsystemet kan aktiveres/deaktiveres med kodepanel, app eller RFID-brikke. De fleste alarmselskap selger slike tjenester og produkter, men det som skiller TYTO sine produkter fra markedet er månedsprisen. Store alarmselskap som Verisure og Sector Alarm tilbyr alarm med vektertjeneste. Når alarmen går av, blir vektertjenesten varslet og de drar ut i utrykning. Mange betaler store summer i året for en trygghetsfølelse. TYTO sine smart alarmer tilbyr det samme, men uten månedlige utløp.


I 2014 undersøkte TV2 de to største aktørene på alarm markedet, Verisure og Sector Alarm. I testen sjekket de hvor lang tid det tok fra alarmen gikk av til vekteren kom. Etter flere tester fra TV2 kom vekterne alt fra 18 til 32 minutter for sent.

TYTO alarm H7 utenom månedskostnad. Sett sammen din egen pakke her!

 

 

Artikler: 

NRK

TV2

{"one"=>"{{ count }} kommentar", "other"=>"{{ count }} kommentarer"}
RozaApoge October 29, 2019

Great post!

Viser: 1-1 av 1
Legg igjen kommentar

Kommentaren må godkjennes før de publiseres