Dette er hvorfor du bør kjøpe alarm uten abonnement

Opp til 19% av alle boliger i Norge er utstyrt med alarm. Alarm gir en trygghetsfølelse og kan varsle om innbrudd, brann og gi kontroll over hvem som kommer inn og ut av huset. Flertallet i Norge benytter seg av selskap som Sector Alarm og Verisure hvor man betaler månedlige kostnader til alarmselskap. Men det finnes et alternativt som kan argumenteres er like trygt, men pengebesparende.


TYTO tilbyr smart alarmer som er direkte koblet til din mobil, som gir deg adgang til kamera og kontroll på hvem som går inn og ut av huset. Systemet jeg det kontroll til å aktivere og deaktivere gjennom mobil og RFID brikker. De fleste alarmselskap selger slike tjenester og produkter. Men det som skiller TYTO sine produkter fra markedet er månedsprisen. Store alarmselskap som Verisure og Sector Alarm tilbyr alarm med vektertjeneste. Når alarmen går av, blir vektertjenesten varslet og de drar ut i utrykning. Mange nordmenn betaler store summer i året for en trygghetsfølelse. TYTO sine smart alarmer tilbyr det samme, men uten månedlige utløp.


I 2014 undersøkte TV2 de to største aktørene på alarm markedet, Verisure og Sector Alarm. De testet ut hvor lang tid det tok fra alarmen gikk av til hjelpen kom. Det var et nøye gjennom jobbet test og viste seg å komme med overraskende funn. Politiet sier et ran tar mellom 10 til 15 minutter. Etter flere tester fra TV2 kom vekterne alt fra 18 til 32 minutter for seint.


Alarm er nyttig og kommer med mange fordeler. Men å betale dyre månedlige beløp for et vekter system kan argumenteres å ikke være verdt det. Man eier i de fleste tilfellene ikke alarmsystemet i huset, og man betaler for en vekter tjeneste, som ifølge TV2, kan konkluderes  ikke er tilstrekkelig. Ved å kjøpe alarm uten abonnement kjøper man et ferdig produkt man eier selv, og slipper å ringe og avklare med vektertjenestene om alarmen går av ved en feil.


Alarmer skaper trygghet og rent praktiske hverdagshjelp. Men det trenger ikke å være dyrt eller trekkes fra kontoen din hver måned. Vær smart og kjøpe TYTO smart alarm.

 

Kilder: 

NRK

TV2

{"one"=>"{{ count }} kommentar", "other"=>"{{ count }} kommentarer"}
RozaApoge October 29, 2019

Great post!

Viser: 1-1 av 1
Legg igjen kommentar

Kommentaren må godkjennes før de publiseres