5 ting du må tenke på før du kjøper alarmsystem

Flere tusener av Norske hjem har de siste årene begynt å bruke alarmsystem for å føle og kjenne på tryggheten. Alarmsystemene har hatt en reell sikkerhets effekt, som har ført til færre innbrudd i norske hjem. Alarm er med andre ord et viktig og nødvendig sikkerhetstiltak. Men før du velger å bestille et alarmsystem er dette 5 ting du bør tenke på: 

1. Pris

Hvor mye er du villig til å betale for et alarmsystem. Flere alarmsystemer er knyttet til et sikkerhetsfirma, som gir månedlige fakturaer på 350+ hver måned. Dette fører til regninger på over 4200 kr hver år til du eventuelt sier opp. Er det nødvendig og viktig for deg at et sikkerhetsfirma kommer og ringer politiet for deg og sikrer åstedet for deg, eller kanskje du vil heller vurdere et alarmsystem uten abonnement. Et alarmsystem uten abonnement har ingen månedlige kostnader og fungerer som et engangskjøp. Kvaliteten og brukervennligheten er den samme. 

2. By eller bygd

Hvor du bor har noe å si for hvilke alarmsystem du velger. Om du bor sentralt i en bydel, er sjansene for at sikkerhetsfirmaet kommer fortere til åstedet enn om du bor utenfor byen. Et innbrudd tar mellom 1-10 minutter. Å skulle betale for en tjeneste hver måned uten nytte blir som å være medlem av et treningssenter du ikke tar i bruk.

3. Dine behov

Hvert hjem er unikt og har ulike behov for sikkerhet som må dekkes. Før du kjøper alarm må du kartlegge hvilke systemer og sensorer er det du trenger for å sikre ditt hjem best mulig. Det finnes masse ekstra utstyr til alarmer som vannlekkasje føler og røykvarsler. Flere velger også å skreddersy pakker til annen eiendom de skulle eie som hytte, båt og lager.

4. Moderne system

Vær smart og velg et moderne alarmsystem med god og oppdatert app styring. Dette gir deg god kontroll på alarmsystemet ditt, og du kan kjapt sjekke hvordan det går med hjemme ditt uansett hvor du er i verden. Ved å integrere et kamera som en del av alarmsystemet blir det også mulig for deg å se live bilder fra hjemmet ditt.

5. Kontroll og trygghet

Velg et alarmsystem som gir deg den tryggheten du behøver. Alarmsystem har flere funksjoner enn å skremme vekk tyver, men den skal gi en trygghetsfølelse for hele familien. Sørg for at alarmsystemet er enkelt så hele familien kan bruke. Om ikke systemet du velger er brukervennlig kan sirener og sensorer skape mye kaos og uro i hjemmet ditt. Om du velger riktig alarmsystem vil det gi hele familie et tryggere hjem.

Dette er de fem tingene du bør tenke gjennom før du velger et alarmsystem for deg og ditt hjem. For å skreddersy ditt alarmsystem klikk her.

  • Mar 18, 2020
  • Kategori: TYTO blogg
  • Kommentarer: 0
Legg igjen kommentar

Kommentaren må godkjennes før de publiseres