5 grunner til at TYTO er en smart boligalarm

Hvorfor kaller vi TYTO smart boligalarm for smart? Her er fem gode grunner:

 

1. Ingen kabelkrøll

Alle våre sensorer er trådløse, noe som betyr at du ikke trenger å trekke kabler rundt i hele huset. Sensorene går på batteri og varer lenge da de bruker veldig lite strøm. 

 

2. Smart Socket

Ved å bruke smart socket kan du styre strømuttakene hjemme eller på hytten med et tastetrykk på mobilen. Genialt å ha på kaffetraktere/ovner eller lignende ting du ønsker å være sikker på er slått av når du ikke er hjemme.  

 

 

3. Alt i en APP

Vårt alarmsystem styres med Smart Alarms appen som fås til både Android og Apple. I appen kan du endre innstillinger, slå av og på alarmen, sjekke historikk og bruke kamera. Du får full kontroll over alarmen selv. Enkelt og greit.

 

4. Ingen skjulte kostnader

Når du kjøper vårt alarmsystem er det ingen skjulte kostnader. Du betaler en gang og ikke mer. Det er ingen månedlige kostnader. Det er enkelt og smart!

 

5. Enkel installasjon

Våre alarmsystem er veldig enkel å sette opp selv. Alle kan greie det selv, du trenger ingen montør eller elektriker for å montere den. Her er det bare å laste ned appen, koble strøm og internet i hovedenheten, legge til og henge opp sensorene så er du klar! Vi har lagt ut en egen video som viser installasjon. Du finner den på produktsidene. 

 

Ønsker du tilbud på boligalarm til ditt hjem eller hytte? Trykk her. 

  • Oct 11, 2018
  • Kategori: TYTO blogg
  • Kommentarer: 0
Legg igjen kommentar

Kommentaren må godkjennes før de publiseres